Design af møbler efter mål

      Specialist i borde og reoler i rustfri stål


            Haveborde

Eksklusive haveborde i rustfri stål, syrefast stål, galvaniseret stål eller massivtræ.

Bordene laves både efter mål og i standardmål (Bredde: 90 eller 120 cm, længde: 120, 150 eller 180 cm.
Højde 74 cm eller 50 cm. Profiler. ben: 60 x 60mm, kant: 30 x 60mm.)


Herover ses 3 haveborde i størrelserne 90x150, 90x180 og 120x120.
Bordpladerne her er lavet af træsorten "Cuamru". En meget hårdfør træsort med
stort olieindhold. Træet kan uden problemer stå udendørs hele året.
Træets naturlige glød bevares ved at give bordpladen træolie efter behov.
Bordpladerne her ligger løse, så de kan nemt løftes af og olieres på under 5 minutter med en god bred pensel. De kan også blive på stellet, stålet kan tørres af bagefter.
Det ene bord kan åbnes i det ene bordben, hvorved det kan bruges som parasolfod.

Stelbo sælger også eksklusivt hårdttræ til terrasser.

Klik her:  
Herover et havebord med overliggende bordplade. Stellet er det samme som 90x150 på det øverste billede, pladen er blot lagt oven på stellet. Der kan nemt laves bordplader der er længere og bredere end stellet, der er styrke nok i designet til at bære meget større vægt.
Her er det en bordplade i træsorten "Ipé". Ipé er en helt utrolig hård træsort som ved anvendelse som træterrasse kan holde i 35 - 40 år. Som bordplade der måske olieres årligt vil den holde endnu længere. Alle planker er skruet fast med rustfrie stålskruer, der er ingen limninger i bordet. De hænger sammen via aluminiumslister på undersiden. Træet er meget modstandsdygtigt overfor ridser pga. dets hårdhed, men skulle der opstå skade på en enkel planke, så er den nem at udskifte.
Havebord af granit. Dette måler 90x180 cm og er samme stelramme som der ses på øverste billede. Granit og rustfri stål er to næsten uforgængelige materialer. Med et havebord i granit har man et eksklusivt havebord der kan stå udendørs i flere generationer uden at ændre sig. Det hårde danske klima og syreholdige regn kan med tiden dog få stål og sten til at fremstå mere matte, men materialet tåler mange genopfriskninger som fx polering og afvaskning. Bordbenene her er lavet af 2 mm tykt stål.


Ovenstående borde er alle lavet i Stelbo's eget design. Har du selv en ide til et design, så send os en tegning eller en beskrivelse af lige netop det bord du godt kunne tænke dig. Vi hjælper naturligvis gerne til med færdiggørelse af designet og viser gerne nogle af de forskelige stålprofiler der kan anvendes.
Se mere under: 'Eget design'.